Προσφορά!
 

Τουβλάκια Mould King, AM Vulcan, 369 κομμάτια

Original price was: €30.00.Η τρέχουσα τιμή είναι: €28.00.

 

Περιγραφή

Τουβλάκια Mould King, Aston Martin Vulcan

Με διάφανο display box!

Tο κιτ της Mould King έχει λείες γραμμές, ισορροπημένες αναλογίες και εντυπωσιακή εμφάνιση. Περιλαμβάνει πολλές ρεαλιστικές λεπτομέρειες και χαρακτηριστικά: εξαιρετικά διαφανές  παρμπρίζ, περιστρεφόμενο τιμόνι, όμορφους προβολείς, ασημί ζάντες, όμορφους σωλήνες εξάτμισης και πολλά άλλα. Απολαύστε μια καθηλωτική εμπειρία κατασκευής με αυτό το κιτ!
Η εντυπωσιακή εμφάνιση και η ομαλή σχεδίαση των γραμμών δημιουργούν ένα εξαιρετικό διακοσμητικό στοιχείο για το σπίτι το δωμάτιο ακόμα και έναν χώρο γραφείου.
Τα κιτ συναρμολόγησης αυτοκινήτου DIY έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μια προκλητική εμπειρία κατασκευής στους λάτρεις των κατασκευαστικών παιχνιδιών και βοηθούν στην καλλιέργεια της φαντασίας και της δημιουργικότητας των παιδιών, καθώς και του συντονισμού χεριού-ματιού. Είναι επίσης ένα τέλειο έργο για τα παιδιά που ενθαρρύνουν την οπτική και τη μηχανική μάθηση.
Τα  369 τουβλάκια συσκευάζονται σε ανεξάρτητες σακούλες και συνοδεύονται από ένα εύκολα κατανοητό πολύχρωμο εγχειρίδιο που υποδεικνύεται από τα κόκκινα κουτιά ή τα βέλη για τη σήμανση της περιοχής συναρμολόγησης κάθε βήματος. Είναι εύκολο για τα παιδιά να το συναρμολογήσουν μόνα τους.

Μοντέλο 2022

Τελικό μέγεθος  προϊόντος : 166*73*45mm

Πλήρως συμβατό με άλλες μάρκες δομικών μπλοκ

Προτεινόμενη ηλικία: 8+

Επιπλέον πληροφορίες

Κατασκευαστής

Ηλικία

,

Χρώμα